“Källan” Glasskulptur för Riksbyggen i Hyllie 2020. Stålkonstruktion med 40 glasgjutninger 220 cm. hög, glas 25 cm. diam.

“Landgång” Skulptur för Riksbyggen i Halmstad 2020. Stålskulptur hängande i port till innergård. 9 meter lång och 2 meter bred. Lackerad aluninium 4 x 4 meter med trädetalj på vägg.

4 fotomontage   140 x 70 cm och 110 x 100 cm ,direktprint på akrylglas  i fyra entreer till bostadshus. För Riksbyggen i Hyllie,Malmö 2019.

“Kannan” Skulptur i lackerat järn med dataprogrammerad RGB-belysning, 4 meter hög. Placerad i Viksjö centrum Stockholm för Riksbyggen 2017.

“Vingslag” Skulptur i vattenskuren kalksten 3 m. höga placerade i formation och ljussatta. Sedum-matta i rondellen runt skulpturen. För Mörbylånga kommun 2012.

“Lithops”( stenblomma) skulptur  i fontän vid entre till äldreboende i Ljungby. Pelarna består av polerad och flammad sten av olika sorter och färger. Röd vånga grå granit ,svart diabas. röd tranåsgranit, ljus och mörk labradorsten. Liten vattenskuren blomma i olika stensorter placerad på marken. En fontän kopplas till på till våren. Växter kommer planteras vid fontänen. För Ljungby kommun 2013 i samarbete med Konstnärscentrum-Syd.

“Olympus Mons” skulptur i rondell Salem, Stockholm. Polerad, formad och vattenskuren labradorsten, 270 hög 150 bred. Valsat målat järn.  Inspirationen är vårt solsystems högsta vulkan på Mars, Olympus Mons. Kraft, energi och tydlighet på platsen. För Salems kommun och NCC-bygg 2008.

Formgiven gård vid bostadsområde i Blackeberg Stockholm. Tre former i sten, polerad och formad skiva i diabas bänk i röd vånga-granit delvis polerad, delad diabassten med ljussat glaskula. Gården är stensatt i formationer med skiffer, flammad röd vånga och älvdalskvartsit. För Svenska Bostäder 2012.

“Nattfåglar” skulptur i rondell på Ekerö, Stockholm. Tre betongpelare, 4,5 -5 meter höga, klädda med glasmosaik och ljussatta. Nio glasgjutningar placerade som ett stjärnfall runt skulpturen och ljussatta. Inspiration av naturen, vattnet och färger i området. Organisk men tydlig form. För Ekerö kommun 2008.

Arbeten i glasmosaik.

“Sinnena” Sex tavlor i glasmosaik placerade i Tom-Tits park i Södertälje.

Formgjuten betongvägg med glaslaminat. Placerad i Hässelby Gård för Stockholmhem.

Arbeten i glaslaminat. Tre galspelare med handgjort linpapper. Placerade i Tom-Tits park  i Södertälje.

“Spegling Strömstaren” Skulptur i kalksten och 5 cm. tjockt laminerat glas med akrylmåleri och papper. Placerad i Tyresö, Stockholm, för Seniorgården.

Skördefestpriset till Öland 2008

“Energy” Delad diabas-sten med monterad skiva i akrylglas. Belysning monterad under glaset med RGB färgerna som varierar från dag till dag. Placerad vid bostadsområde i Aspudden Stockholm, för Stockholmshem 2009.

“Epigram” skulptur i granit och smidesjärn gjord i samarbete med boende i Hjorthagen och skolan där. Barnen skrev texter som sedan blästrats in i stenarna. För Stockholm Konst 2001.